Smutná zpráva

Smutná zpráva

ottis_parte
V životě každého z nás, sportovce nevyjímaje, jsou okamžiky, se kterými se srovnáváme velice obtížně a delší dobu.
V krátké době po sobě jsme totiž takový pocit prožili v závěru tohoto roku, kdy naše řady opustil ve věku 77 let

pan JIŘÍ  OTTIS

dlouholetý člen oddílu, vynikající kamarád a především člověk, který dlouhodobě dokázal nezištně podporovat činnost oddílu a jednoznačně se tak stal přirozenou ikonou v plejádě našich sponzorů, když téměř 30 let nepřetržitě se podílel na zvýšení atraktivity ligových utkání v Nýřanech. 

Velkou popularitu si získaly jeho produkty nejen mezi fanoušky, kteří měli to štěstí a získali některou z atraktivních cen při slosování tomboly a zcela unikátní byla forma ocenění nejlepších hráčů utkání u obou soupeřů. Nikdy ale na nás nezapomněl, pokaždé si našel čas mezi nás přijít, podpořit naše hráče a současně nabídnout také pomocnou ruku.

Jeho vstřícný vztah k našemu sportu vznikl ještě v dobách, kdy Nýřany bojovaly o postup do nejvyšší ligové soutěže, a proto také byl jedním z prvních členů nově vznikajícího TESLAKLUBU, který byl jediným oficiálním uskupením fanoušků našeho sportu v celorepublikovém měřítku.

O život v oddílu se zajímal trvale a vždy společně s námi prožíval upřímně a nadšeně každý úspěch a stejně tak intenzivně dokázal podpořit kolektiv v okamžiku zklamání.

Naše vzájemné vztahy měly vysoké parametry, a proto jsme byli oprávněně hrdí, že můžeme umístit na dresy logo jeho firmy.

Stejně tak si velice vážíme toho, že dokázal přátelský vztah k házené přenést na svého syna, který úspěšně kráčí ve šlépějích svého otce a můžeme v této tradici společně pokračovat i nadále.

Pevně věříme, že i v budoucnosti naše vzájemné soužití přinese stejně kvalitní výsledky a posílí popularitu národní házené v našem městě. 

Jiří díky za všechno a nikdy na Tebe nezapomeneme.

výkonný výbor, hráči a příznivci

oddílu národní házené TJ DIOSS Nýřany